Svi znamo da niko na ovom svijetu nije savršen.

Ipak, onda kad se zaljubimo, skloni smo mislima da takvo biće postoji i da smo baš mi pronašli idealnog partnera koji u sebi objedinjuje sve dobro, iskreno i lijepo.

Ovo je lista deset karakteristika koje suustvari znakovi da ste se udale za savršenog čovjeka.

1. Uvijek vas podržava čak i onda kad napravite ozbiljnu grešku
Svi mi pravimo greške, a kada se to desi, osoba koja vam znači bi trebalo da bude na vašoj strani. Čak i onda kada niste upravu. U svakoj situaciji, muž treba da vas podržava, a ne da vas okrivljuje.

2. Zna kako da vas oraspoloži
Onda kada se osjećate loše, vaš muškarac uvijek zna kako da vas povrati u život, ispričat će vam sjajnu šalu, kupit će vam sladoled, podržati vas i uraditi sve drugo što je potrebno kako biste se osjećali bolje.

3. On zna pregovarati i pristaje na kompromise
Idealan muškarac će uvijek pronaći zajednički jezik sa vodoinstalaterom, policajcem i ženom koja plače bez ikakvih prijetni i podmićivanja, on čak zna i da se sjajno nosi sa onim dosadnim komšijom koji stalno neke pridužbe ima.

4. Radi kućne poslove
Ukoliko vas supružnik poštuje, nikad neće dozvoliti da se osjećate kao njegova sluškinja. On shvata da se i vi umorite na poslu i uvijek je tu da vam pomogne kako o čišćenju kuće tako i drugim obavezama. Pored toga, kada zajedno prionete na kućne poslove, uradit ćete ih puno brže i uz to provesti zajedničko vrijeme.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Preporučeno