U kalendaru sreće za 2021. godinu posebno zaokružite ovaj datum, zbog toga što je zahvaljujući nizu brojeva donosi mogućnost za ostvarivanje svih želja.

Niz od četiri jedinice donosi pozitivnu energiju, a numerolozi ovaj dan opisuju kao jedan od najmoćnijih dana u godini. Naredni jednako moćan dan će biti 11.11..

U numerologiji broj jedan predstavlja nezavisnost i vjeru u sebe, kao i energiju novog početka, ovaj datum predstavlja kraj svih negativnih dešavanja i početak puno ljepšeg perioda za svaki horoskopski znak.

Ovaj dan je idealan za započinjanje novih poslova, novih poglavlja u privatnom ili čak i ljubavnom životu. Sve što danas odlučite da uradite, ići će vam od ruke. Ako imate nerazrješene konflikte sa bliskim osobama, ovo je odličan dan za riješavanje svih nesuglasica.

“11. januar ima jako visoku frekvenciju koja pojačava i najsitnije korake koje preduzimamo i daje nam snagu da ostvarimo sve planove. Poslije ovog datuma, slijedi jedan miran i period u kojem nas očekuju velike prilike za napredak”, kaže numerolog Lora Braun.

“Pojačana energija broja jedan traži od nas da vjerujemo sebi, sledimo svoja srca te da otkrijemo novi životni put”, dodala je ona.

Iako će ovaj astrološki period pozitivno uticati na svaki znak, posebno će biti sretan za Djevice, Vodolije i Lavove. Zvijezde su njima posebno naklonjene, a savjet numerologa je da iskoristite ovu priliku maksimalno. Zamislite svoje želje i vjerujte nam da će vam se svaka ispuniti. Šta god krenuli raditi danas ići će vam itekako od ruke, tako da se ne bojte nikakvog rizika.

Preporučeno