Vjerovatno ste u nekim prijašnim vezama bili povrijeđeni i zbog njih teško vjerujete sami sebi, ali vi tu osobu zaista volite i to osjećate.

Ono što bi trebali prvo da postavite osobi sa kojom izlazite na sastanak je ta šta oni stvarno žele od veze.

U nastacku članka pogledajte 11 znakova da vas partner voli i da ste vi savršeni jedno za drugo:

1. Vidio vas je kada ste bili u najgoroj fazi i nije vas ostavio

Bio je sa vama kada vam se iznenada cimerica iselila iz stana ili kada ste dobili otkaz na poslu. U tom periodu niste bili najbolje društvo, ali to mu nije smetalo. On je odlučio da ostane i da vas sluša. Možete pred njim da se rasplačete a da vas on pri tome ne oduđuje. To je osjećaj za poželit.

2. Ne plaši ga vaša karijera

On vrlo dobro zna koliko vam je bitna vaša karijera i on vas u tome podržava, pored toga on zna u kojem pravcu u karijeri želite da idete. Stalno vas ispituje o vašem poslu i zanima ga vaša karijera. Ako se dešava nešto na vašem poslu što je važno, on to zna.

3. Dijelite slična duhovna uvjerenja

Ovo se ne odnosi stirktno na to da vjerujete u Bibliju. Ali, k+glavna učenja Biblije su- poniznost, otvorenost, iskrenost, opraštanje, nesevično davanje i poštovanje. Ta učenja su svima potrebna koji se nalaze u dugoj vezi.

Vjerovatno ste u nekim prijašnim vezama bili povrijeđeni i zbog njih teško vjerujete sami sebi, ali vi tu osobu zaista volite i to osjećate. To znači da vas sluša, da obraća pažnju. i da vas shvata ozbiljno.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.

Preporučeno