Ova žena je dokaz da čuda itekako postoje i da su zaista moguća.

Bobi i Keni Mekgor su očajnički željeli djecu, ali su se godinama borili sa nepolodnošću. Nakon što su nekim čudom dobili svoju djevojčicu, podvrgli su se tretmanu vantjelesne oplodnje i svih sedam ugrađenih embirona se “primilo”.

Doktor je pregleda da se neki embrioni unište, kako bi se drugi mogli normalno razvijati, ali su Bobi i Keni odustali od ove ideje.

Bila je to sada davna 1997. godina kada je Keni rodila sedmoro djece. Bilo je to jedno veliko čudo. To su bile prve žive rođene sedmore, a rođeno je tri djevojčice i četiri dječaka. Bebe su na rođenju imale oko 1,5 kilograma, ali su svi bili živi. Dvoje djece je rođeno sa dijagnozom cerebralne paralize, ali su poslije uspješne operacije prohodali.

Svako od medija je pisao o čudu koje je zadesilo ovu porodicu. Ali, porodica je sada imala problem da obezbjedi sve finansije za svoju djecu. Ali velika zajednica dobrih ljudi je obezbjedila novoj američkoj porodici svu pomoć koja im je bila potrebna, od pelena, pa do kombija, opreme za bebe, kao i ogromne kuće u koju su mogli da se svi usele.

Nakon 23 godine, napokon možemo da vidimo kako djeca izgledaju i šta su uradili oni sa svojim životom:

Dakle, Natali je bila najbolja učenicau svojoj školi i postala je učiteljica, Brendon je postao vojno lice, Kelsi se bavi pjevanjem, dok Keni studira građevinarstvo, Aleksis je rođena sa cerebralnom paralizom i želi da postane učetljica, Nejtan koji je isto rođen sa cerebralnom paralizom a studira računarstvo i inžinjering, na kraju Džoel isto studira računarstvo…

Preporučeno