Većina žena muškarce od sebe odvijaju navikama i postupcima za koje misle da ih privlače.

Mi vam donosimo tri greške koje bi trebale da ne pravite ukoliko želite da budete sa nekim muškarcem:

Nemojte glumiti neuhvatljivu- mnogo puta čujemo da muškarci vole kada je žena misteriozna, tajanstvena i neuhvatljiva. Veliki broj žena žele da muškarci trče za njima sve dok ih ne uhvate. Naravno, ne morate odmah da poletite za muškarcem, ali nema potrebe da glumite neku ledenu kraljicu.

Nemojte biti dostupni svima- gdje god da izađene, bilo da ste u nekom klubu ili u restoranu na večeri, budite dostojanstveni uvijek. Ukoliko primjetite da vas neki muškarac gleda i odmjerava budite sigurne da proučava kakva si osoba. Dajte mu do znanja da ti nisi laka djevojka. Nemoj da misli da si jedna od onih što bi odmah u krevet, a ako je riječ o zrelom, normalnom muškarcu i ako mu se dopadate, on će zaključiti da ste djevojka za vezu i tako će početi razgovor sa vama.

Nemojte mnogo razmišljati kako i zašto- upoznali ste lijepo muškarca i on vas je pozvao na večeru, jako vam je lijepo i prijatno sa njim i vodite zanimljiv razgovor. nista baš sigurni da je on pravi muškarac za vas ali znate i da vam je mnogo lijepo s njim i zabavno te da to odavno niste osjetili u prisustvu nekog muškarca. Ukoliko vam je lijepo s njim, uživajte maksimalno. Opustite se u potpunosti. Ukoliko osjećate bilo kakvu povezanost, pustite da vas emocije vode dalje, a razmišljanje ostavite sa strane i prepustite se samo tom trenutku.

Preporučeno