Djevojka po imenu Morgan Li, je opisala kako joj je jedan od najvažnijih trenutaka u životu upropastila ni manje ni više nego svekrva.

Doduše i sam za to snosi dio krivice, ali majka od muža je stvarno otišla predaleko. Toliko da je zbog nje Morgan pokvarila odnose sa svojim roditeljima ali i sa bratom.

Morgan je u komentarima na post priznala da je četiri godine maštala o tome da zatrudni, ali je uvijek bilo nešto što je supruga i nju ometalo u planu.

“Toliko sam to željela da, kad sam saznala da sam u drugom stanju, izgubila razum od te sreće. Tog istog dana kraj mene je sticajem okolnosti bila tu i svekrva, žena koja živi od tračeva i tuđe nesreće. Prosto mi je ispalo iz usta da pred njom kažem da sam trudna. sasvim slučajno. Bila je u šoku kao i ja, ali se naravno, daleko bolje snašla u tom svom haosu. Malo kasnije, kada je krenula svojoj kući, tražila mi je da joj pošaljem sliku sa ultrazvuka. Mislila sam da mi ne vjeruje, pa sam joj ponosno poslala sliku svoje bebe. U isto vrijeme, mojima još uvijek ništa nisam javila. Imala sam tremu kako će reagovati s obzirom da nisu mnogo odobravali moj brak i još neke odluke”, rekla je Morgan.

Samo par minuta kada je poslala sliku svekrvi, na telefonu je čula notifikaciju sa društvene mreže Facebook.

“Žena me je vjerovali ili ne tagovala za svoj post koji se ticao – moje trudnoće. Ponosno je na Fejsbuku objavila da će postati baka i stavila je sliku mog fetusa sa ultrazvuka!

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Preporučeno