Žene morate znati da će muškarci pasti na par vaših rečenica.

U nastavku možete vidjeti koje su to:

Izgledaš lijepo
Nemojte dopustiti da samo vaš muškaraca vama udjeljuje komplimente, nekada vi dajte njemu neki kompliment.

U pravu si
Žene su često sklone tome da tjeraju po svom i onda kada nisu u pravu. Treba da iskazujete svoja mišljenja, da jasno kažete neke stvari, ali isto tako treba da uvijek priznate svoju grešku. Onda kada je vaš partner u pravu, priznajte mu to i kažite da ste pogriješili. Trebamo znati preuzeti odgovornost za svaki svoj posupak, zar nije tako? Slobodno mu kažite kada bude u pravu, značit će mu itekako.

Možeš li mi pomoći?
Muškarci vole onda kada se osjećaju muževno i korisno. Vole to kada priskoče djevojci onda kada joj je pomoć potrebna. Ovo im je način da je bolje upoznaju, ali isto tako i da se zbliže. Ovaj trik možete da iskoristite i tako da se možda bolje upoznati. Dobijete priliku da lakše započnete određenu temu.

Volim tvoj… (dio tijela po želji)
Nekada je određenost poželjna u datim situacijama. Da se ne lažemo, svi znamo šta bi muškarci najviše voljeli da im pohvalite, ali uvijek možete da improvizujete. Kako god njima će itekako goditi kada im nešto tako kažete i doslovno će past pred vas.

Bilo kako bilo, morate znati da je veza u dvoje, ne radi se samo o vama ili samo o njemu, sve morate dijeliti i ugadjati uzajamno jedno drugome. Nemojte biti škrti na riječima, šta god da vam je na umi kažite, tada nemate za čim žaliti zar ne?

Preporučeno