Žene muškarci će doslovno pasti na neke vaše rečenice, a u ovom članku možete saznati koje su to:

Izgledaš lijepo

Ne treba samo vaš muškarac da vam udjeljuje komplimente, nekad i vi njemu dajte neki kompliment.

U pravu si

Žene su vrlo često sklone tome da tjeraju po svom i kad nisu u pravu. Treba da iskazujete svoja mišljenja, da jasno kažete par stvari, ali također trebate priznati i svoje greške. Kad je vaš partner u pravu, priznajte mu to i recite da ste ipak pogriješili. Trebamo znati preuzeti odgovornost za sve svoje postupke, zar nije ipak tako? Slobodno mu recite kada bude u pravu, mnogo će mu značiti to.

Možeš li mi pomoći?

Muškarci jako vole kad se osjećaju korisno i muževno. Vole to kad priskoče djevojci u pomoć, jer to im je način da je bolje upoznaju, ali isto tako i da se zbliže. Ovaj trik može iskoristiti i tako se možda bolje upoznate, dobijete priliku da lakše započnete neku temu.

Volim tvoj… (dio tijela po želji)

Ponekad je određenost poželjna u određenim situacijama. Da se ne lažemo, svi znamo šta bi muškarci najviše voljeli da im pohvalite, ali jednostavno, možete da improvizovati. Kako god, njima će itekako goditi kad im nešto takvo kažete i bukvalno će samo past pred vas.

Ove četiri rečenice će pomoći unaprijediti vašu vezu itekako. Ponekad je i vašim muškarcima potrebno da čuju lijepu riječ od vas, a ne samo da on vama udjeljuje komentare.

Preporučeno