U devedesetim godinama u našem regionu bilo je mnogo zvijezda sa muzičke scene, a većinu njih publika danas vjerovatno ne bi ni prepoznala, te iako njihove pjesme i dalje žive, imena su polako već počela da padaju u zaborav. Grupa „Divlji kesten“ bila je jedna od omiljenih kod mlađih generacija u devedesetim, a pjevač ovog benda, Igor Starović je uspio da napravi blistavu karijeru zahvaljujući nekoliko hitova koji su ga probili do samog vrha muzičke scene.

Kako god, iako su njegove pjesme popularne i dan danas, pjevač je vremenom shvatio da se ne snalazi baš najbolje u javnom životu, pa je tako odlučio da se povuče i da pronađe svoj mir negdje drugo. Kako god, iako se sada rijetko pojavljuje u medijima, Igor je bio dio i jednog rijaliti programa, pa su ga tako fanovi imali priliku gledati na „Farmi“, mada nije dugo ostao u rijalitiju.

Naime, njemu je jednom naglo pozlilo, te je bio hitno prevež u bolnicu, a kako liječnici nisu mogli utvrditi zbog čega je Igoru pozlilo, on je odlučio da se ne vraća u rijaliti, kako bi morao raditi dalja ispitivanja i kako bi ostao na kućnom liječenju koje su mu ljekari tada preporučili.

Danas ga vjerovatno većina uopšte ne bi ni prepoznala, kako se itekako promijenio, a nakon što se bend raspao početkoh 2000tih godina, Igor se okušao i kao solo pjevač, te se može reći i da se tako našao prihvaćenim od strane publike, barem na početku kada je imao nekoliko hitova.

Preporučeno
Loading..