Aca Lukas je u svakom slučaju jedan od najpoznatijih pjevača u našem regionu, a nedavno je u jednom intervjuu za Kurir.rs govorio o nekim događajima koji su u potpunosti obilježili njegov život. Naime, svi znaju da se on i Svetlana Ceca Ražnatović poznaju već dugi niz godina, te da su poprilično bliski, a on je otkrio da Cecu zna još iz perioda kada je svirao sa Viktorijom, ali da su se intenzivno tek počeli družiti nakon što se ona udala za Arkana.

Zatim je Lukas govorio o periodu kada je bio u zatvoru. Bili su u groznim uvjetima, u sobi ih je bilo 34, a bilo je 17 kreveta na sprat. U jednom trenutku mu je jedan od čuvara rekao da u životu važi da si sad gore, a sad dole, na što mu je on odgovorio da će se on tu zadržati mjesec, dva, možda i pet godina, ali će čuvar tu provesti cijeli svoj život.

Lukas je u nekoliko navrata govorio o tome koliko je uvijek volio bend Bijelo Dugme, te da sve pjesme „Bijelog dugmeta“ zna na pamet. Priznao je da je čak pjevao i pred Bregovićem, te da nije imao ni tremu. Našalio se da bi u svakom slučaju ukinuo ili zamrznuo Acu Lukasa na neko vrijeme kada bi mu ponudili da pjeva u „Bijelom dugmetu“.

Što se tiče Zdravka Čolića, otkrio je da je i njega upoznao kada je svirao sa Viktorijom, ali da je i jednom prilikom i on pjevao u diskoteci u Švicarskoj gdje je i on gostovao.

Preporučeno
Loading..