Aca lukas da ne postoji, trebalo bi ga definitivno izmisliti. On je sa nekim svojim stavovima definitivno rigorozan, a posebno se to odnosi na gej zajednicu, na kojoj je britak, i nema pardona. vjerujemo da ste svi vi vidjeli njegovu svađu sa karleušom i marijom šerifović u jednoj emisiji kada su se sporili oko toga, koliko zapravo gej zajednica treba da ima prava. Njegova karijera je krenula još ranih 90 godina, a do danas je stekao i ime, a iza sebe ima jako veliki broj hitova. Mi se u nastavku našeg današnjega člankaa malo bavimo sa njegovim privatnim životom, i brakovima koje ima iza sebe.

Naime, Aca Lukas je napustio svoju drugu suprugu Natašu, koja mu je rodila sina Andreja, i misli da je tako najbolje za oboje. Folker Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, tri puta se ženio i razvodio i uvijek je otvoreno govorio o svojim emocijama. Aca je kao student započeo vezu sa svojom prvom suprugom Svetlanom Vuksanović, a njihovo prijateljstvo preraslo je u brak. Ceca i Lukas imaju dvoje djece – kćerku Miljanu i sina Lazara. Međutim, njihov brak nije dugo potrajao. Lukas je napustio svoju drugu suprugu Natašu, koja mu je rodila sina Andreja. Nataša živi u Njemačkoj, a Lukas u svojoj autobiografiji “Ovo sam ja” otkriva detalje o njoj, kao i detalje o njenom suprugu Goranu Andrejiću.

“Kada sam se zaljubio u Natašu, došao sam kući i počeo da se pakujem. Ostavio sam ženu Cecu. Za vrijeme mog boravka u Americi Nataša je našla drugog čovjeka, a ja sam hteo da da joj pomognem u liječenju. Bolovala je od leukemije i živjeli su u mom stanu u Heidelbergu.Našao sam bolnicu gdje će se liječiti.Tamo je operirana. Dečko je bio lijep,zgodan i jak. Pojavio se u spotu Cece Ražnatović, znači klasična seoska varalica. Sad su Nataša i on muž i žena. “Kad je saznao da ja znam, došao je da me uvjeri da su to samo priče.” “Pali”, rekao sam mu i pljunuo ga. Ja sam mu liječio bivšu ženu, a on mene krvnički prevario. Dobi oje i moje pare, a i moju ženu, ali ipak, sve bude i prođe, a pare se jako brzo i potroše. Aca Luukas se treći put vjenčao s bivšom suprugom Željka Šašića, Sonjom Šašić. Lukas i Sonja dobili su kćer Viktoriju, ali su se rastali.

Preporučeno