Aca Lukas je u svakom slučaju jedan od najpoznatijih pjevača u našem regionu, te se može pohvaliti izuzetno uspješnom karijerom koju je izgradio u ovim svim godinama koje je proveo na domaćoj sceni. Uspio je sebi da priušti posve lagodan život, pa zbog toga ovih dana može da uživa sa svojom novom izabranicom Jovanom Doroški na kratkom odmoru od pet dana, a za koji su odlučili da izdvoje ni manje ni više nego petnaest hiljada eura.

Naime, kako Aca često nastupa, tokom ljeta je pretrpan obavezama, te skoro da uopšte nema vremena da predahne i da napuni baterije za sve ono što ga tek čega. Kako god, njemu je bio prioritet da sa svojom djevojkom otputuje daleko od svega na barem nekoliko dana, pa su izabrali jedno od najluksuznijih ljetovališta na cijelom svijetu, italijansko ostrvo Kapri.

Cijena aranžmana u hotelu na obali u kojem su odsjeli Jovana i Aca košta za njih dvoje 2.500 eura dnevno, ali to je nešto što sebi ovaj pjevač u svakom slučaju može da priušti, pa tako nije želio ni da štedi na svom i na Jovaninom uživanju.

 

View this post on Instagram

 

TRAFFIC!!! 😂

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

Putovanje je bilo iznenađenje za Jovanu, kako su planirali tek krajem septembra da otputuju na neku egzotičnu destinaciju, ali se onda u zadnji tren predomislio i shvatio da mu je potreban odmor od svega i prije kraja septembra. Lukas je tražio i da ima jahtu na raspolaganju, pa nije nikakvo čudo što će toliko novca morati da iskešira na kraju za ovaj izuzetno kratki odmor.

View this post on Instagram

#AcaLukas

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

Preporučeno
Loading..