Aleksa Šantić treće i ujedno najmlađe dijete Đorđa Balaševića i Olivere, već je prošle godine ispričao o velikoj ljubavi oca i majke te je naglasio koliko je ponosan na činjenicu da je on njihovo dijete.

“Danas, na današnje vrijeme, je i previše lako biti poznat, a ja nisam samo dijete poznatih roditelja, već dijete velikih ljudi. Božanskih ljudi. Jedne prave umjetničke dinastije i globalnih autoriteta”, rekao je u intervjuu za srpski Hello.

“Da li je to olakšavajuća ili otežavajuća okolnost? Dođe na isto, kao kod svakog djeteta, koje je normalno i ispravno”, dodao je.

Tom prilikom Aleksa je ispričao i o svojoj zaručnici Nikolini.

“Ljubav mog Đoleta i Olje, mojih roditelja, je jedinstvena. To ne postoji nigdje na ovom svijetu. Mama me savjetuje da i mi budemo uvijek jedinstveni. Uvijek ima šanse za dobre i za nebeske ljude. A Nikana i ja smo upravo takvi, potpuno drugačiji od svih drugih”, zaključio je.

Podsjetimo, Olivera i Đorđe Balašević su se vjenčali sedmog maja 1981. godine na skromnoj ceremoniji u Novom Sadu, a u braku su dobili dvije kćekre Jelenu i Jovanu, kao i sina Aleksu. Nažalost, poslije kraće borbe, kako prvobitno u svojoj kući, a onda tri puna dana u bolnici, Đorđe je izgubio svoj život, a uzrok je upala pluća.

Sahrana je odražana jučer, u nedelju 21. februara u krugu najbližih, jer situacija sa korona virusom ne dozvoljava drugačije, a ni njegova porodica nije htjela da se od toga pravi velika pometnja kako u gradu i državi tako i u regionu.

Preporučeno