Aleksandra Prijović je jedna od mlađih pjevačica koju većina smatra jednom od najatraktivnijih žena na domaćoj estradi. Nakon udaje za Filipa Živojinovića, pastorka Lepe Brene, postala je još poznatija u javnosti, a svi su se pitali kako će to lijepa Aleksandra da izgleda nakon trudnoće. Ipak, čak i nakon što je na svijet donijela sina Aleksandra, i dalje privlači pažnju gdje god da se pojavi.

Tako je bila i na zabavi koju je organizovao „Hello“ magazin, a na kojoj su bile prisutne brojne estradne zvijezde, pa to sve naravno nije moglo da prođe ni bez Aleksandre koja je za ovu priliku obukla provokativnu odjevnu kombinaciju koja je na najbolji mogući način naglasila sve njene obline. Ono što je Prijovićka odabrala za ovu priliku je sve ostavilo bez daha, a još se pojavila bez svog supruga, pa joj je društvo pravio njen kum, pjevač Aco Pejović.

U nastavku vam donosimo jednu njihovu zajedničku fotografiju koja je sve ostavila bez daha kada su vidjeli Aleksandru u ovom izdanju. Evo o čemu se tu radi, te kako je to Prijovićka izgledala kada je uspjela da sve ostavi bez daha.

Rado bismo čuli i vaše mišljenje o ovoj njenoj kombinaciji, pa nam tako u komentarima pišite da li se vama dopala ova njena neobična, ali u svakom slučaju odvažna kombinacija ili i niste pretjerano bili oduševljeni time kako je izgledala ovom prilikom? Pišite nam u komentarima!

Preporučeno
Loading..