Miloš Teodosić i Jelisaveta su prije nekoliko dana postali roditelji preslatke djevojčice Petre a zanimljivo je da su im kumovi bili Aleksandra Prijović te Filip ŽŽivojinović koji također očekuju prinovu u porodici.

Inače, ova vijest je obradovala mnoge prijateljie, članove porodice i same kumove.

Inače, Miloš Teodosić je poznati srpski košarkaš.

Miloš Teodosić, rođen 19. marta 1987. godine, srpski je profesionalni košarkaš koji je poslednji put igrao za Los Angeles Clippers iz Nacionalne košarkaške asocijacije (NBA). On takođe predstavlja međunarodnu reprezentaciju košarkaške reprezentacije Srbije. Prvenstveno igra poziciju na poziciji stražara, kao i na poziciju stražara. On je šestogodišnji All-Euroligaški izbor, a za 2010. godinu je glasao za Euroligu MVP.

Teodosić je pomogao reprezentaciji Srbije da osvoji srebrnu medalju EuroBasketa 2009. godine, kao i srebrnu medalju FIBA Svetskog kupa u košarci u 2014. godini, izabrana za All-Tournament tim u oba takmičenja. On je osvojio i srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Riju 2016. On je proglašen za najboljeg igrača FIBA Evrope u 2010. godini, a 2016. godine proglašen je za najboljeg igrača koji nije NBA u svetu od strane NBA trenera, kao i evropski igrač godine od strane La Gazzetta dello Sport.

Počeo je da igra košarku u rodnim klubovima KK Student i Metalac. Potom se preselio u beogradski klub FMP Železnik, gde je potpisao svoj prvi profesionalni ugovor. Nakon posudbe Borcu Čačku za sezonu 2005–2006, imao je probojnu sezonu 2006.-2006. Preko 16 utakmica u ULEB Kupu (sada zvanom EuroCup), on je u proseku imao 7,8 poena, 2,9 asistencije i 2,1 skokova po utakmici. FMP je na kraju eliminisan u polufinalu ovog drugog nivoa na evropskom nivou. Takođe su igrali u finalnoj seriji doigravanja u Jadranskoj ligi, gdje su izgubili od Partizana iz Beograda.