Aleksandra Prijović je posljednjih nekoliko mjeseci bila uveliko odsutna sa domaće estradne scene zbog trudničkog bolovanja. Prije pet mjeseci je na svijet donijela zdravog dječaka, kojem su odlučili dati ime Aleksandar, a kako on odlično napreduje, njegova majka se konačno ponovo uspjela posvetiti svojoj karijeri i svojim fanovima, koji su morali itekako dugo da čekaju da se Aleksandra ponovo vrati na veliku scenu.

Svi su bili naprosto oduševljeni time kako ona izgleda samo pet mjeseci nakon što se porodila, kako je uspjela da u rekordno brzom roku vrati svom tijelu onaj stari sjaj. Kako god, nedavno su je pred sami nastup u Crnoj Gori, u Budvi, uslikali u jednoj ljetnoj haljinici, koja joj je odlično pristajala, pa je samim tim i od prisutnih, ali i na društvenim mrežama Aleksandra i ovaj put dobila brdo komplimenata, mada to za nju nije ništa neobično.

Kako god, ono što su svi komentarisali bile su Aleksandrine papuče koje je nosila ovom prilikom, a riječ je o Oran papučama koje su poznatu pjevačicu inače koštale oko šest stotina dolara. Za nju je to poprilično mala svota, ali većina običnih smrtnika može samo da sanja da toliko novca da za jedne papuče.

Kako god, Aleksandra je uvijek vrijedila za jednu od pjevačica koje ne štede na sebi, te se uvijek trudila da dolazi u što boljim izdanjima. Da li se i vi slažete sa nama ili pak imate nešto drugačije mišljenje kada je u pitanju mlada Aleksandra Prijović, supruga Breninog pastorka, Filipa Živojinovića?

Preporučeno
Loading..