POPULARNI UŽITAK ALEKSANDRE PRIJOVIĆ U SJEDNICI MJESECA VALUTE, ODLUČIO JE DA SU NJIHOVI POGLEDI OBJAVLJENI.
Pjevačica je odmah pohvalila svoj profil na Instagramu novim fotografijama, mnogi su primijetili da Prijovićka izgleda sasvim drugačije. Pjevačica je sada skratila kosu, sada čudan, moderan izgled.

Sudeći po ovim komentarima, njeni fanovi izgledaju veoma slično njoj.

Složio sam se sa Filipom da ćemo proslaviti tri dana i da će proslava trajati do jutra. Svi znaju da sam muškarac iz kafića pa sam odlučio malo da spavam i zbog toga sam pio s Filipom. Od muzike, bubnjeva, svi ćemo imati priliku da proslavimo Aleksandrov rođendan – rekao je Aco.

Kuma Aleksandra neće moći da prisustvuje ovoj proslavi, ali mi ćemo joj poslati slike i slike, a kada ona i dijete napuste bolnicu, mi ćemo je ponoviti. To će biti najbolja zabava. Philip i ja ćemo pokušati da našim gostima pružimo nezaboravan provod – rekao je narod.

Aleksandra Prijović je nedavno ušla u sedmi mjesec trudnoće, a tim “Paparaco Hunting” snimio je pjevača u šetnji sa psom

Aleksandra je izašla iz zgrade u bijelom kaputu ispod kojeg je izgledala trudna. Pevačica je imala problem kada je pas trebao biti uveden u automobil, a razlog za šetnju bio je posjet veterinaru u klinici za kućne ljubimce u Beogradu.

Trenutno najpoznatija trudnica u Srbiji napušta stan, živeći sa suprugom Filipom Živojinovićem, u poseti frizerima, ali i sa prijateljima.

Pogledajte video:

Preporučeno
Loading..