Jedna od najatraktivnijih pjevačica u našem regionu je u svakom slučaju Aleksandra Prijović, koja je uvijek znata da itekako skrene pažnju na sebe, te da obori s nogu pripadnike muškog spola kojima nikad nije bilo svejedno kada se ona pojavi. Očigledno je da se stvari ništa neće mijenjati ni nakon što je Aleksandra postala majka, kako su nedavno ponovo svi pali u trans zbog fotografija koje je ona objavila na svojim nalozima na društvenim mrežama.

Naime, pjevačica je ovih dana u Monte Karlu na odmoru, a odlučila je da se pohvali sa nekoliko fotografija na kojima je pozirala u bikiniju, a iste su sve oduševile. Naime, iako se porodila prije samo četiri mjeseca, Aleksandra je već sad dobila brojne komplimente na račun savršene linije koju je ponovo vratila svom tijelu, a svi se pitaju da li je uopće moguće da ona ovako dobro izgleda s obzirom na to da je skoro postala majka.

Ipak, očigledno je da Aleksandra sada ima novi cilj, a to je da se što prije vrati u punom sjaju u svijet showbizza, a svoje fanove je dosad obradovala sa dvije nove pjesme, a već je očigledno da će se one itekako da vrte ovog ljeta, kako su oba hita.

Ono što je sve obradovalo jeste što Aleksandra nije mijenjala svoje staro prezime, kako je to ono što su svi priželjkivali od nje, ali je ipak odlučila da se odsad na estradi oslovljava samo kao Aleksandra. Šta vi inače mislite o ovoj domaćoj pjevačici?

Preporučeno
Loading..