Ovih dana ima novo slavlje u porodici Živojinović, kako najstariji nasljednik Bobe Živojinovića, Filip, slavi svoj 34. rođendan. Filip je odlučio da svoj rođendan obilježi u jednom uglednom restoranu koji se nalazi u Beogradu, a tu su mu se pridružili najbliži članovi porodice i prijatelji. Naravno, to nije moglo proći bez njegove supruge, Aleksandre Živojinović, koja je privukla veliku pažnju svih prisutnih kada se pojavila na rođendanu ove večeri.

Naime, Aleksandra je odlučila da za ovu priliku izabere jednu bijelu haljinicu koja joj je padala iznad koljena, a osim što joj je isticala preplanulu put, uz to je i njena vitka linija došla do izražaja, pa nije ni čudo što su svi bili tako oduševljeni kada su vidjeli Aleksandru u ovom izdanju. I na društvenim mrežama su komentari dolazili sa svih strana, a niko ne može da vjeruje da ona ovako dobro izgleda samo pet mjeseci poslije porođaja.

Kako god, ovo je za Aleksandru jako poseban dan, pa se i ona potrudila da izgleda što bolje za svog supruga, a kada su je upitali šta je mužu kupila za rođendan, ona se našalila da mu je već ove godine dala najbolji poklon koji je ikad dobio, implicirajući na njihovog sina Aleksandra.

S obzirom da se Filip odlično snašao u ulozi oca, ne sumnjamo da bi se i on, ali i svi koji ga poznaju složili da je to zaista tako. Njih dvoje uživaju u čarima roditeljstva, a opet imaju vremena i za sebe i svoje karijere, ali i jedno za drugo.

Preporučeno
Loading..