Aleksandra Subotić je popularna starleta koja je doskora bila učesnica popularnog rijaliti programa Zadruga. Naime, diskvalifikovana je nakon što je fizički nasrnula na Minu Vrbaški.

Njen sada već biši dečko David je odmah pronašao zamjenu u starleti Ani Korać.

Iako danas Aleksandra izgleda krajnje atraktivno, nekada nije bilo tako. Naime, nakon silnih operacija Aleksandra se dovela u situaciju da izgleda atraktivno. Nekada nije bilo tako a u nastavku možete vidjeti kako je prije izgledala.

O hirurgiji:
Hirurgija je medicinska specijalnost koja koristi operativne priručnike i instrumentalne tehnike na pacijentu da istraži ili tretira patološko stanje kao što je bolest ili povreda, da poboljša funkciju ili izgled organizma ili da popravi neželjene rupture područja.

Čin izvođenja operacije može se nazvati “hirurška procedura”, “operacija”, ili jednostavno “operacija”. U ovom kontekstu, glagol “radi” znači obavljanje operacije. Pridjev “hirurški” označava operaciju; na primjer Kirurški instrumenti ili kirurške medicinske sestre. Pacijent ili subjekt na kojem se izvodi operacija može biti osoba ili životinja.

Hirurg je takođe osoba koja obavlja hirurgiju, a pomoćnik hirurga je osoba koja obavlja hiruršku pomoć. Hirurški tim čine hirurg, pomoćnik hirurga, pružalac anestezije, medicinska sestra koja cirkuliše i hirurški tehnolog. Operacija obično traje nekoliko minuta do nekoliko sati, ali to obično nije kontinuirani ili periodični tip lečenja. Termin “hirurgija” može se odnositi i na mjesto gdje se izvodi operacija, ili, na britanskom engleskom jeziku, jednostavno ured liječnika, stomatologa ili veterinara.