Jedna od najaktuelnijih rijaliti učesnica u našem regionu je u svakom slučaju Aleksandra Prijović koja iz dana u dan privlači veliku pažnju u domaćim medijima. Naime, nakon što je njena veza sa Davidom Dragojevićem doživjela fijasko, te nakon što ju je on zamijenio sa drugom takmičarkom iz druge sezone Zadruge, Anom Korać, i Aleksandra je uspjela da pronađe svoju sreću sa uspješnim biznismenom za kojeg je kasnije otkrila da je čak dvadeset godina stariji od nje.

Ipak, Aleksandri ta razlika u godinama uopšte ne smeta, te je priznala da se odlično razumiju s obzirom da i ona i on imaju djecu iz prethodnih veza. Uživaju u svakom trenutku koji provode zajedno, pa su tako odlučili da ove dane provedu na plaži u Crnoj Gori. Nisu se krili ni od novinara, pa su tako i pored njih razmjenjivali nježnosti i grlili se na plaži.

Sasvim je očigledno da je Aleksandra zaista sretna sa svojim novim partnerom, a sve je iznenadilo kada je prije par sedmica odlučila da ukloni silikone iz svojih grudi, te sada želi nazad svoj prirodni izgled. I dalje izgleda nevjerovatno, a mnogi smatraju da je to uradila po nagovoru svog novog dečka.

Kako god, ni njenom bivšem partneru nije pak toliko loše, kako su i on i Ana Korać ostali zajedno i nakon što se rijaliti završio, iako su svi bili poprilično skeptični oko toga da će ta veza uspjeti. Da li se vama Aleksandra i njen novi partner čine kao skladan par ili baš i ne toliko?

Preporučeno
Loading..