Ova žena uživa u ulozi majke, i sada je na svom Instagram profilu pokazala kako izgleda njen luksuzni stan u Novom Sadu u kojem živi.

U stanu živi zajedno sa svojim vjerenikom Pecom i sa djecom.

Aleksandra Subotić je prije nekoliko dana po drugi put postala majka i na svijet je donjela sina kojem je dala ime Jovan.

Ona je na svom instagramu otkrila kako uživa, ali da se i njena kćerka Magdalena raduje poklonima koje je dobio njen mali brat. Na snimcima se vidi da žive u zaista velikom luksuzu, pa tako Aleksandti nije teško da uživa dok se njen vjerenik trudi da joj ispuni svaku želju koju zaželi.

Aleksandra Subotić je srpska starleta i model. Rođena je 1. oktobra 1996. godine u Podgorici, a trenutno živi u Beogradu.

Njen otac se zove Karađorđe Subotić, a majka joj Ljuba Pantović koja je fitnes instruktorka. Također ima i mlađu sestru Goranu. Završila je Školu za njegu ljepote u Beogradu.

Dok joj je majka bila u rijalitiju Farma 2013. godine, ona je zatrudnila sa njenim tadašnjim partnerom Aleksandrom Čabarkapom. Govorila je za svoju majku da ju je koristila kako bi se promovisala u medijima i govorila je da ne želi sa njom više biti u kontaktu. Međutim, ona je na to bila primorana jer je u međuvremenu njen otac uhapšen zbog iznude. Kako bi stvar bila još gora i otac njenog dijeta je također bio u zatvoru ali zbog dosta gorih stvari.

Preporučeno