Jedna od ovogodišnjih rijaliti učesnica o kojoj je itekako pisalo u medijima, te čije je učešće u Zadruzi obilježilo rijaliti je i Aleksandra Subotić. Naime, na početku je ona ušla na imanje u Šimanovcima sa svojim tadašnjim zaručnikom, Davidom Dragojevićem, ali nije prošlo dugo prije nego ju je David zamijenio sa Anom Korać, te je prekinuo zaruke sa Aleksandrom, a nije ni krio da je to sve uradio zbog Ane.

Razumljivo, to je naprosto uništilo Aleksandru, ali izgleda da se sreća mijenja i na njenom ljubavnom planu, pa je tako nedavno i potvrdila da ima novog dečka, a riječ je o bogatom biznismenu koji se zove Petar. Ono što je sve ostavilo bez komentara bila je informacija koju je Aleksandra potvrdila, a to je da je Petar od nje stariji čak 20 godina. Ipak, ona kaže da to nije ništa čudno, jer je uvijek bila sa starijim muškarcima, a uostalom, David je bio najmlađi njen partner, te se to uopšte nije završilo tako.

Što se tiče Petra, ona je najviše sretna zbog toga što nema negativne energije niti je opterećena bilo čime kad je s njim. Drago joj je što pored sebe konačno ima zrelog i dominantnijeg muškarca koji joj savršeno odgovara.

Ono što joj se najviše sviđa kod njega jeste to što joj je u više navrata pokazao da je izuzetno dobar čovjek, pa je tako bio i u kontaktu sa djevojkom koja je čuvala Aleksandrino dijete dok je ona i dalje bila u rijalitiju, što joj je otvorilo oči.

Preporučeno
Loading..