Mnogi su bili itekako iznenađeni nakon što je poznata zadrugarka i rijaliti učesnica, Aleksandra Subotić objavila da je otišla na operaciju smanjenja grudi. Naime, ona je odlučila da ukloni silikone koje je ranije ugradila, a mnogi pretpostavljaju da ju je na to nagovorio njen novi partner, biznismen koji je od svoje izabranice stariji čak dvadeset godina. Intervencija se obavila u subotu, a Aleksandra se jako brzo javila na društvenim mrežama i javila svojim pratiteljima da je sve prošlo u najboljem redu.

Zahvalila se svima koji su joj pružili svoju podršku u ovim trenucima, kako joj je i to itekako pomoglo, a sve vrijeme je uz nju bila i njena majka, Ljuba Pantović. Izgleda da se Aleksandra već poprilično i oporavila od ovog zahvata, kako je već sad vidno zadovoljna i raspoložena uživala u društvu prijatelja, a čak su zabilježili i jednu fotografiju, koju je zadrugarka kasnije podijelila na svojim društvenim mrežama.

Podsjećamo, Aleksandra je mnogo toga preživjela u posljednjih nekoliko mjeseci, nakon što je ušla u rijaliti Zadruga sa svojim partnerom, Davidom Dragojević za kojeg je bila zaručena. Ipak, sve je to palo u vodu zbog Ane KOrać, zbog koje je David ostavio Aleksandru.

Ipak, sreća se sada okrenula i za Aleksandru, a ona kaže da nikad nije bila ovako sretna kao što je sada u vezi sa biznismenom koji joj ispunjava svaku njenu želju, a izgleda da je i njoj itekako stalo do ovog muškarca. Šta vi mislite o ovoj vezi, da li se vama čine kao skladan par?

Preporučeno
Loading..