Ono po čemu je većina bivših rijaliti učesnica slično jeste što su uglavnom sve one javnosti poznate po tome što svojim izgledom privlače veliku pažnju gdje god da se pojave, ali isto tako i uvijek su i dalje tip top sređene, te dok im muškarci teško mogu da odole, djevojke su ljubomorne na njihov izgled. Isto tako većina njih se kad tad odluči na razne estetske zahvate kojima misle da će uljepšati svoj izgled i na taj način ostvariti još veću popularnost.

Na taj način je prije razmišljala i Aleksandra Subotić koja je ugradila silikone u svoje grudi, da bi tek nedavno odlučila da želi da živi kao primjer toga da sreća dolazi iznutra, te da je konačno otkrila pravu sebe pored novog partnera, koji je inače od nje stariji čak dvadeset godina. Kako god, on je bio glavni razlog zbog kojeg je Aleksandra odlučila da ukloni svoje silikone, a ovih dana se pohvalila svojim svejedno bujnim grudima.

Objavila je jednu sliku na društvenim mrežama, a osim dekoltea koji nije nikome mogao promaći, Aleksandra na licu nije imala ni šminke, a očigledno je da je ovih dana njeno samopouzdanje na vrhuncu, te da se osjeća bolje nego ikad u vezi svog izgleda.

Tvrdi da nikad nije bila ovako sretna u ljubavi kao sad, te da bi njen partner učinio sve samo kako bi nju učinio sretnom, a isto bi i za njega ona uradila. Šta vi mislite o njihovoj vezi, da li odobravate tu razliku u godinama između njih?

Preporučeno
Loading..