Još jedna sezona popularnog rijaliti programa Zadruga je sada iza nas, a u ovoj sezoni smo imali priliku da gledamo i neka nova, ali i stara lica rijaliti učesnika na koja smo već navikli. Tako smo i pobjednicu ove sezone gledali i prošle, a riječ je o Luni Đogani, koja je tokom cijelog takmičenja privlčila veliku pažnju na sebe. Još jedna od takmičarki o kojoj su svi pričali bila je i Aleksandra Subotić, koja je istakla da je napuštanje rijalitija „početak novog života“ za nju.

Ona konačno barata zadovoljavajućom sumom novca o kojoj je sve vrijeme maštala, a priznala je da sada prvo planira da riješi stambeno pitanje, ali i da započne novi biznis. Isto tako, obećala je sebi da će mnogo više da se posveti svojoj kćerci Magdaleni, kako joj je sve vrijeme silno nedostajala i jedva je dočekala da joj se ponovo vrati.

Kao proslavu svojih novih životnih pobjeda i nekih boljih vremena odlučila je da, kao što bi i svaka druga žena uradila, promijeni svoju frizuru, pa se tako odrekla paž frizure koju je nosila sve vrijeme u toku zadnjih nekoliko mjeseci koliko smo je imali priliku gledati u rijalitiju Zadruga.

Na ovaj način je uspjela da itekako privuče pažnju publike i svojih fanova, a komplimenti na račun njene promjene i transformacije su dolazili sa svih strana. U nastavku možete pogledati kako to ona sada izgleda, pa sa nama u komentarima podijelite da li vam se dopadala više prije promjene ili pak sada sa ovom novom frizurom.

Preporučeno
Loading..