Ana Bekuta je na našoj domaćoj estradi uspjela da napravi karijeru o kojoj većina pjevačica, bilo da su mlađe ili starije od nje mogu samo da sanjaju. Kako god, ove godine je Ana odlučila da donese neke zaista drastične odluke i promjene u svom životu, a jedna od njih bila je i odluka da prati svog supruga, Milutina Mrkonjića u namjeri da započnu sa kardio treningom i da promijene režim svoje ishrane, sve sa ciljem da izgube višak kilograma sa kojim se muče.

Naime, odlučili su se za koncept kojim se vježba jutarnji i večernji kardio, te smatraju da će na ovaj način da ozbiljno smršaju, iako se prve promjene već sad mogu primjetiti na njihovim tijelima. Naime, Bekuta je svjesna toga da ima vrlo zahtjevan posao, te da joj ne ostaje puno vremena za nju, što rezultuje time da je dosad rijetko bila fizički aktivna i hranila se poprilično nezdravo.

Ipak, na cijelu tu priču je na kraju ipak uspjela da stavi tačku, te koristi mnogo zdravije namirnice u svojoj ishrani koje joj pomažu da održi svoje zdravlje na visokom nivou, a uz sve to je primjetila da se i kvalitet njene kože drastično promijenio.

I njeni fanovi su oduševljeni svim tim promjenama koje je Ana dosad uspjela da napravi na sebi i da se u potpunosti transformiše, a bez ikakve sumnje je da će na ovaj način da postigne da se i psihički osjeća bolje, te da ima mnogo više samopouzdanja nego što je dosad imala.

Preporučeno
Loading..