U posljednjih nekoliko sedmica, svi mediji su pričali o velikom vjenčanju Dragane Džajić, koja je inače kćerka legendarnog fudbalera Dragana Džajića, te Miloša Ivanovića, koji je brat jedne od najpoznatijih srbijanskih teniserki, Ane Ivanović.

Njihovo vjenčanje koje se inače održalo 25. maja u jednom luksuznom beogradskom hotelu je privuklo veliku pažnju svih medija u regionu, a na svadbi se pojavilo preko 250 zvanica, te je bilo očigledno da ni na organizaciji mladi par uopšte nije štedio. Ipak, nisu štedili ni njihovi gosti, a svi prisutni su ostali naprosto frapirani kada su saznali šta je Ana Ivanović pripremila kao poklon za svog brata i njegovu novopečenu suprugu.

Naime, Ana nije žalila novca, pa je tako odlučila da mladence iznenadi ključevima od vile koja se nalazi u blizini njenog doma. Naime, riječ je o luksuznom naselju Son Vila koje se nalazi na Majorki, a navodno je riječ o vili sa četiri spavaće sove, tri kupatila, velikim dnevnim boravkom, te ogromnim dvorištem u kojem će mladenci moći da uživaju u budućem periodu.

Kako god, ni ostali gosti nisu štedili na mladencima, pa ne sumnjamo da su na kraju pokrili sve troškove koje su morali da ulože u organizaciju slavlja, a i da su uz to zaradili još puno. Sve je prošlo u najboljem mogućem redu, a sigurni smo da će im ovaj dan ostati u sjećanju kao jedan od najljepših u njihovim životima, kao što bi trebao da bude za svaki bračni par. Ipak, to nije baš uvijek tako, ali ovom paru se ipak malo na kraju i posrećilo.