Jedna od najpopularnijih pjevačica iz našeg regiona je u svakom slučaju Ana Nikolić koja se također može pohvaliti i da je, osim što je u godinama koje je provela na domaćoj muzičkoj sceni, odlučila da se okuša i u drugim sferama, pa je tako svojevremeno čak i glumila u jednoj seriji koja je tada okupila veliki broj svima poznatih glumaca sa naših prostora. Imala je nimalo malu ulogu u seriji „Pare ili život“, a to se snimalo prije nekih deset godina.

Lik koji je Ana tada tumačila zvala se Sanela i ona je također bila pjevačica, a svi se sjećaju scena u kojima je Ana flertovala sa velikim srpskim glumcem Mimom Karadžićem. Osim njega, zajedno sa njom na sceni su se pojavili i Andrija Milošević, zatim Viktor Savić i drugi glumci koji su učinili Ani veliku čast samim tim što je imala priliku da surađuje s njima.

Ukoliko ste nekako uspjeli da propustite ovaj dio Anine karijere ili ukoliko biste se voljeli podsjetiti, u nastavku našeg današnjeg članka vam donosimo video prilog svih scena koje je Ana snimila za ovu seriju. Sami procijenite kako se to naša popularna pjevačica snašla kao glumica. Evo o čemu se tu zapravo radilo.

Ono oko čega su se svi svojevremeno složili, jeste da je Ana tada bila jedna od najatraktivnijih dama iz svijeta showbizza. U posljednjih godinu dana je imala velikih problema kada je u pitanju višak kilograma, ali čini se kao da je konačno ponovo počela da preuzima kontrolu kada je u pitanju njeno tijelo.

Preporučeno
Loading..