Jedna od najpoznatijih pjevačica kada je u pitanju naša domaća muzička scena je bez ikakve sumnje Svetlana Ceca Ražnatović, koja je u godinama koje je provela na sceni napravila takvu karijeru da joj i brojne starije kolegice mogu samo da zavide na istoj, a bez ikakve sumnje je da joj one mlađe zavide na svemu što je postigla sama. Ipak, to ima i svoje prednosti i mane i oko toga će se složiti svako ko je dio svijeta showbizza.

Tako je nedavno pjevačica doživjela jednu jako neprijatnu situaciju kada joj je upao manijak u kuću koja se nalazi na Kipru, a iako se na svu sreću sve dobro završilo, činjenica je da se Ceca itekako zabrinula, ali i drugi članovi njene porodice kako nikad ne možete biti sigurni oko toga na što su pojedini ljudi spremni, posebno kada dođu stvari do te mjere da su opsjednuti nekom od slavnih i poznatih.

Povodom ovoga se oglasila i Cecina kćerka, Anastasija koja je istakla da u današnjem svijetu čovjek ne može nikad biti dovoljno oprezan, a na svu sreću, ona nije imala nikakvog lošeg iskustva osim sa raznim porukama koje je dobijala na društvenim mrežama, ali je odlučila da se na iste nikad previše ne obazire.

Kako god, ponekad se zamisli oko toga da li se takve stvari dešavaju i ljudima koji nisu poznati, nego jednostavno neko bude opsjednut njima i ne da im mira. To je zaista strašno, čak i kada samo razmišljate o tome. Šta vi mislite o ovoj temi?

Preporučeno
Loading..