U posljednje vrijeme jedna od najaktuelnijih pjevačica u našem regionu je u svakom slučaju Andreana Čekić, koju je nedavno njen dečko Marko odlučio zaprositi i to na rođendanskoj proslavi koju je pjevačica organizovala. Ona je naravno pristala, a svoju sreću je odmah podijelila i sa svima koji je prate na društvenim mrežama. Naravno, to je došlo i do njegove zakonite supruge, Marine Milošević, koja se Andreani zahvalila što joj je konačno skinula tu bijedu sa vrata.

Naime, ono što nju najviše boli jeste što je njen i dalje zakoniti suprug u potpunosti zanemaruje njihovu kćerku, te dok je Andreana sa njim obišla neke egzotične turističke lokacije, on nije imao vremena ni da posjeti svoju kćerku, a kamoli da je odvede negdje preko ljetnog raspusta. Djevojčica je krenula i u školu, otkriva njena majka, a otac se nije sjetio ni nazvati da joj poželi sreću.

Ne sumnjamo da su to neke stvari zbog kojih je Marina odlučila da poruči Andreani da više ne šalje poklone, jer zna da ona finansira i njenog muža, a pjevačici je čak izdata i privremena zabrana prilaska djetetu koje Marina ima sa Markom, i to na čak deset metara. Ukoliko pjevačica odluči da je prekrši, odmah će je prijaviti odgovornim licima.

Pjevačica uživa u sreći sa svojim zaručnikom, a na Marinine komentare i izjave za medije se pretjerano ni ne osvrće. Rado bismo čuli i šta vi mislite o cijeloj situaciji, te na čijoj ste vi strani u ovom slučaju? Pišite nam u komentarima.

Preporučeno
Loading..