Žena iz Meksika Sitija koja ima samo godina imena Anja Njunjez je žena koja je razvedena i ima dvoje djeca o kojima sama brine.

Kako bi zaradila što više novaca i da bi svojoj djeci priuštila sve što im je potrebno, Anja radi i dva posla pa je tako u toku dana radnica u marketu koji drži njen otac, a noću je član obezbjeđenja klubova zbog toga što je vrstan poznavalaca borilačkih vještina.

Ona na svom noćnom poslu često ulazi i u fizički obračune ne samo sa pijanim gostima već i sa pripadnicima uličnih bandi kojih u ovom gradu ima zaista mnogo. Anja ovaj posao radi zbog toga što ga voli a za tu njenu ljubav malo razumijevanja imaju njen roditelji, a i bivšem mužu je smetalo što se bavi ovako opasnim poslom.

Anja je ispričala da je upisala i fakultet ali da je odmah znala da će se njeno studiranje poprilično otegnuti. Tada je i upoznala Pabla za kojeg se ubrzo udala i već sa 20 godina je rodila prvu kćerku. Napustila je fakultet i zaposlila se u očevom marketu kako bi imala platu i kako bi bila u blizini svoje bebe.

Dvije godine poslije Anja je rodila još jednu kćerkicu ali u njenom braku je došlo do problema i to zbog njenog noćnog posla pa je muž pokupio sve svoje stvari i napustio ih.

Kako kaže, njega je užasavalo to što je spremna da se potuče sa svakim ko pređe granicu o što su je svi zvali Anja Zmija a kroz smijeh napominje da je bila jača i od njega i da je znala da će jednog dana on pobjeći od nje.

Preporučeno