Oni malo mlađi se definitivno ne sećaju popularnog “Lota”, koji je bio glavna zanimacija za ljude koji vole igru na sreću, i koji su preko noći hteli da postanu milioneri. Devojka koju je pratilo 22 miliona jugoslovena svaki utorak navečer je bila naravno Suzana maančić, koja je postala ppularna u svakom ćošetu u bivšoj državi. 

Visoka plavuša, sa prelepim osmehom i dugim nogama definitivno je bila san svakoga muškarca u to vreme. Međutim, Suzana je definitivno bila magnet za pogrešne muškarce, a ima iza sebe dva propala braka, a u njima j edobila i dve ćerke, koje su danas odrasle, i svaka je krenula svojim putem, te su osnovale svoje porodice. 

“O svom životu sam dosta prećutala, jer nešto ipak treba da ostane i samo moje. Mnogo stvari sam i zaboravila, pa i da hoću, ne bih mogla da ispričam. Život mi je nudio razne stvari, nešto od toga sam i prihvatala, a desilo mi se sve što nisam htela. Tako sam govorila da neću oženjenog, ali desio se i taj oženjeni koji je bio stariji od mene.”, otkrila je Suzana Mančić. Ona je danas u vezi sa bogatim grčkim biznismenom, a još uvek nema nameru da stane na ludi kamen. Međutim, osvrnula se i na svoje veze iz prošlosti, te je pričala o zauzetim muškarcima:

” Znala sam da je u braku kada sam ga upoznala i rekla sam: “Molim Vas, razvedite se pa mi se javite.” Život nam donosi razne situacije i baš on zauzet me je očarao, jako se trudio oko mene i razvela sam taj brak. Sada mi je žao što sam to uradila jer je on meni mnogo toga pružio, a ja njemu zauzvrat ništa.”

Preporučeno