Da se u današnjem svetu može desiti jako puno nepredviđenih situacija, do sada smo se uverili na hiljade puta. Jednostavno neke stvari se nikako ne mogu isplanirati, jer definitivno nikada ne znamo šta nam to donosi zapravo sutra. Sada ispovest jednog muškarca iz Srbije, a njegova priča je definitivno zapalila komplet društvene mreže. Naime, izvesnog Sretena koji se tako predstavio na fejswbuku, rođena žena je prevarila njega, sa automehaničarem, jer auto nije mogao da prođe tehnički pregled vozila, prilikom obnavljanja same registracije.

“Ja imam 44 godine, zove se Sreten, moja žena 39 i zajedno smo šest godina, i može se reći da smo do današnjeg dana bili kao ruka i rukavica. Teško nam je finansijski jer je ona prošle godine izgubila posao, a moja plata nije dovoljna za kiriju, hranu i račune, tako da jedva sastavljamo kraj sa krajem”, započeo je on i dodao da su već nekoliko hiljada evra u dugovima na kreditnim karticama.

“Nismo mogli da verujemo kada nam je rečeno da nam automobil nije prošao tehnički pregled, jednostavno živimo u Srbiji, i retko ko da ima auto a da nije staro 10 ili više godina, naše je na žćalost već 18 godina staro, te je prešao preko pola miliona kilometara do sada, tako da i ne čudi što nije mogao da prođe. Mehaničar je procenio da bi neophodne popravke iznosile skoro 600 evra. Bio sam u panici, pitao sam da li možemo da se dogovorimo da mu to platimo na rate”, ispričao je on.

Kada sam ga pitao da li postoji rešenje našeg problema, on je rekao da se sve može srediti i pogledao drsko prema mojoj ženi, koja je otišla sa njim u kabinu, i nije je bilo nekih pola sata. Ostatk teksta pročitajte ovde. ..

 

Preporučeno