Ava Karabatić je jedna od starleta o kojima se jako često piše u svijetu showbizza, a u više navrata je ova mlada dama koja je uglavnom najpoznatija po svom izgledu i po učešćima u rijaliti programima znala da privuče pažnju na sebe i raznim skandalima, ali i pojedinim izjavama koje su završile ili na njenim nalozima na društvenim mrežama ili je to otišlo za medije koji su je intervjuisali. Kako god, može se reći da nikad ne prestaje da iznenađuje publiku.

Ovih dana su svi ostali začuđeni kada je Ava otkrila svojim fanovima na društvenim mrežama da i nije imala baš tako lagano djetinjstvo, te da su je njeni vršnjaci u školi često zadirkivali na račun njenog izgleda. Naime, ona je odgovarala na razna pitanja na svom profilu na Instagramu, kada joj se jedna 14-ogodišnjakinja požalila da ima u školi problema zbog svog izgleda, te je od Ave potražila savjet šta joj je činiti.

Mnogi su ostali dirnuti činjenicom da je Ava pristupila ovom pitanju jako ozbiljno, pa je djevojčici napisala opširnu poruku koja je imala za cilj da joj kaže da ne smije dopustiti da je to povređuje ili da naškodi njenom samopouzdanju.

Ava je otkrila da su je zadirkivali u školi zbog zubi koji su bili veći i izraženi, ali i zbog „buljavih“ očiju, te su je na račun toga često zvali i žaba. U nastavku pročitajte cijelu poruku koju je Ava napisala ovoj svojoj mladoj obožavateljki. Evo šta joj je sve imala otkriti i koji joj je savjet dala.

Preporučeno
Loading..