Najpoznatija Europska proročica svih vremena, Baba Vanga, oslijepila je sa svojih 12 godina, ali je sve u svojoj budućnosti pogodila i prorekla. Ona je preminula davne 1996 godine, a tada je izgovorila rečenicu: “Bolest će biti svuda oko nas”. U tim trenucima kada je ispuštala svoju dušu, kazaljke na satu su se prestale okretati. Tih dana niko nije mogao da razumije njeno posljednje tumačenje, međutim, nakon dosta vremena, ljudi su vrlo dobro upoznati sa činjenicom šta zapravo znači rečenica koju je posljednju izgovorila.

Neška Stefanova Robeva, nekadašnja bugarska atletičarka koja danas ima 73 godine, otkrila je tu jako interesantnu priču koja je vezana za Babu Bangu. Korona je ako niste znali, značenje riječi “kruna”, i svi su mislili da tada u to vrijeme to znači da će Bugarska pasti pod uticaj tada moćnog SSSR-a. Međutim, kada se sagleda iz današnje persšektive, vrlo dobro se zna šta su značile te njene posljednje riječi. Nedavno smo pisali kako je Baba Banga predvidjela veliku ekonomsku krizu u čitavom svijetu, ali niko nije mogao da predvidi da će se ova kriza odraziti na ovakav način.

Još uvijek nije poznato šta će biti sa Putinom, jer je za ovu godinu predviđen atentat na njega i to od strane njegovih jako bliskih saradnika. Ove godine neće biti pošteđen ni američki predsjednik koji bi mogao da bude jako bolestan, od čega na kraju postoji mogućnost da će ostati gluh. Pakistan, Kina i Japan bi ove godine mogli da pretpe velike poplave, odnosno cunamije koji će u potpunosti da opustoše zemlju, i jako će se teško vratiti u normalu. Smak svijeta je predviđen 5079 godine.

Preporučeno