Jedan od pjevača koji su obilježili muzičku scenu u regionu je u svakom slučaju Momčilo Bajagić, svima poznatiji kao Bajaga, koji bez obzira na sve što je uradio za domaću scenu, nikad nije volio pretjerano da se eksponira na istoj.

Uvijek je od medija pokušavao i da zaštiti i svoju porodicu, a posebno svoju suprugu, Emiliju Bajagić koju i nemamo priliku tako često da viđamo u javnosti ili u medijima. Ipak, nedavno je glumac Viktor Savić bio na jednom Bajaginom koncertu, a odmah poslije toga je podijelio fotografiju koju je zabilježio sa pjevačem, a tu se našla i njegova supruga.

Iako su Emilija i Bajaga već godinama u braku, te kao krunu svoje dugogodišnje veze i ljubavi uzimaju kćerku kojoj su dali ime Anđela i sina Marka, Emilija je zaista sve ove godine ostala iza kulisa, a izgleda da nikad nije ni žudila za medijskom pažnjom kojom je njen suprug bio pak okružen.

Ono što je Bajaga svojevremeno otkrio jeste da je svoju suprugu prvi put vidio u autobusu, te da ju je tu i prvi put pitao da izađu, a ona ga je vjerovali vi ili ne, odbila uz izgovor da nikad ne izlazi nedjeljom, što joj je on tad predlagao.

On je to shvatio kao znak da nije zainteresirana, a nakon nekoliko mjeseci ipak su izašli zajedno, te je to bio početak ljubavne priče koja traje već punih 35 godina, a njih dvoje se nadaju da će barem još toliko zajedno da dožive i da uživaju u najboljem društvu koje su mogli izabrati.

 

Preporučeno
Loading..