Jedan od najpoznatijih kantautora u regionu je jedan jedini Đorđe Balašević, koji je već godinama sinonim za pjesme koje su prava poezija, a oko toga se slažu njegovi fanovi širom regiona.

Kako god, već godinama njegovo srce pripada samo jednoj ženi, Oliveri, a već decenijama njih dvoje njeguju ljubav koja se rodila davno prije njegovih pjesama, pa je poslije toga, svaka njegova bila posvećena samo jednoj ženi sa kojom je sve imali smisla. Kruna njihove ljubavi jesu njihova djeca, Jelena, Jovana i Aleksa, a danas imaju i unuke, ali su i dalje zaljubljeni jedno u drugo kao i prvi put.

To je dokazala rođendanska čestitka koju je Đorđe napisao za svoju dugogodišnju suprugu, a koju njihova kćerka, Jelena Beba Balašević nije mogla, a da ne podijeli sa svim svojim pratiteljima i fanovima svog oca. Naime, u toj poruci je Đorđe spomenuo da je upoznao svoju suprugu dva dana prije nego je ona slavila svoj dvadeseti rođendan, te da je to posljednji na kojem on nije bio.

Danas, kada se u ponoć svi skupe oko nje, on je jedini koji nije imao tu sreću da je mogao nešto da naslijedi od nje, ali je ipak imao dovoljno sreće da je upozna, da je sretne i da u životu nauči  nešto od nje.

Njegovu punu poruku možete proćitati u nastavku našeg članka, a možemo vam garantovati da vas ona neće ostaviti ravnodušnim, kako je riječ o nečemu što topi i najhladnije srce, a Olivera je velika sretnica, tu se svi slažu.

Preporučeno
Loading..