Kćerka poznatog glumačkog para snežane Bogdanović i Uliksa Fehmiua se vrlo rijetko pojavljuje u javnosti.

Nika Fehmiu njihova kćerka ima 25 godina i sada važi za pravu ljepoticu. Rođena je 1995. godine u Americi, tačnije u Njujorku, gdje su se njeni roditelji odselili godinu dana prije njenog rođenja. Osim što ima poznate roditelje, ona ima i poznatu baku i poznatog deku, Branku Petrić i Bekima Fehmiua.

Nika Fehmiu je završila fakultet za međunarodne odnose i ljudska prava, ali radi u filmskoj industriji. Naime, ona piše scenarije i režira krakte filmove u Njujorku, a uz to je radila i kao modni fotograf i asistent urednika na više različitih projekata kako u Srbiji, tako isto i u Njujorku.

Ova popularna glumica je navela i da njena kćerka jako voli da dolazi u Srbiju i u Beograd.

– Ja sam jako sretna što ona ima priliku da upozna različite svjetove, odnosno, različite sredine i kulture koje nas okružuju. Jedan dio ljeta ona  svake godine provede u Beogradu, a drugi u Novom Vinodolskom, i to na moru, a meni je to zaista drago. Ona veoma voli tu kombinaciju, odgovara joj. Vraća je u njeno djetinjstvo, sve te avanture sa Brankom i Bekimom. U Beogradu su njene sestre Anja i Nina, kćerke mog brata koje zimi dolaze nama u Njujork. To je jedna velika ljubav i bliskost, što je ujedno spajanje dva različita svijeta i kulture – ispričala je jednom prilikom Snežana.

Preporučeno