Nesumnjivo je da sve poznate ličnosti teže ka što boljoj liniji i izgledu što je i očito s obzirom da žele da izgledaju dobro pred kamerama i da održe svoj imidž. Tako je i Ana Bekuta, iako već u godinama, odlučila da poradi na svome tijelu po uzoru na svoje mlađe kolegice, i da pokaže da se ona može još uvijek s njima mjeriti. Iako u godinama, Ana je odlučila da uloži veliki trud i prati striktnu dijetu i plan da smrša, i kao što slike pokazuju, vidimo da joj uspijeva.

Promjena se može i vizuelno primjetiti, a Ana kaže da je svojom dijetom smršala čak 17 kilograma. Kako ona kaže jede najviše voće i povrće, iz jelovnika je potpuno sol izbacila, ali koristi druge začine kao što je biber više da zamijeni sol. Osim toga izbacila je gotovo sva pića osim ovde i čajeva, te također teži da vježba svaki dan, uglavnom kardio.

Ana je danas jedan od članova žirija veoma popularnog muzičkog natjecanja “Zvezde Granda”, gdje zajedno sa ostalima ocjenjuje mnogobrojne kandidate, ali sada je postala i mentor jednoj natjecateljici za koju kažu da ima veoma svijetlu budućnost pred sobom. Ta natjecateljica je Azra Husarkić iz Tuzle. Azra je već par puta učestvovala u raznim muzičkim natjecanjima kao što su upravo i Zvezde Granda, ali do sada je uvijek bila premlada i još nedovoljno iskusna da pobijedi na jednom od njih iako je uvijek oduševljavala žirij svojim prelijepim glasom.

Za nju već sada govore da je nova Džejla a njoj i njenoj mentorici zajedno želimo puno sreće u nastavku takmičenja.

Preporučeno
Loading..