Živimo u svijetu interneta, gdje nam je sve dostupno, pa nije nikakvo veliko čudo što je danas jako teško da privučete pažnju kada je u pitanju fizički izgled. Granice ljepote su pomjerene, a bez obzira koliko se svi trudili da pronađu nešto na sebi što će ih učiniti posebnim u odnosu na druge, to je jako teško za postići. Isto tako, sve dame koje su danas popularne zbog svoje ljepote uglavnom dobiju svojih pet minuta slave prije nego što ih svi zauvijek zaborave.

Ipak, to nije uvijek tako bilo, a Keli Le Brok, jedna od najljepših američkih glumica svih vremena je bila najpoželjnija žena u cijelom Holivudu u osamdesetim godinama. Kako god, od slave koju je stekla još kao model, a koja je postala još veća kada je postala dio svijeta glume, danas je malo toga preostalo, kako se danas Keli rijetko pojavljuje na crvenom tepihu, a ne može se reći da puno ljudi zbog toga žali kako je od njene ljepote malo toga ostalo.

Iako Keli ima 59 godina, nije starost bila ono što ju je uništilo nego njena želja da zadrži svoj mladalački izgled, pa je tako otišla na previše estetskih zahvata i operacija koji su je izmijenili do neprepoznatljivosti, a uz to su i brojni poroci ostavili trag na njenom tijelu.

Ipak, njen turbulentni život, posebno ljubavni život sa Stivenom Sigalom kojem je rodila troje djece u periodu od 1987. do 1996. godine je također razlog zbog čega je ostala poznata, mada nije tu bilo mnogo lijepih stvari.

 

Preporučeno
Loading..