Mnoge domaće pjevačice su oduševile domaću publiku, a onda pak odlučile da im javni život i svijet showbizza ipak ne odgovara, pa su se povukle sa naše scene. Jedna od njih bila je i Marijana Zlopaša, koja je svojim velikim hitom „Ne ljuti se“ oduševila i osvojila cijelu balkansku scenu u to vrijeme jer je ponudila nešto što se dotad nije čulo, a uz to su je svi smatrali za izuzetno privlačnu ženu, a svi znaju da je to itekako veliki adut u svijetu showbizza.

Marijana se inače prvi put na sceni pojavili 2000. godine na festivalu „Pjesme Mediterana“, a tu je osvojila i nagradu, ali i publiku. Kasnije je sarađivala i sa velikim imenima sa naše domaće muzičke scene, a među njima su i Željko Joksimović, kao i Arsen Dedić. Snimala je pjesme pop žanra, koje su bile omiljene kod mlađe publike, mada su svi uživali u njenim hitovima.

Kako god, iako su ovoj pjevačici svi predviđali uspješnu karijeru, ona se ipak odlučila za nešto drugačije. Nestala je sa estradne scene, a u međuvremenu se i udala. Danas ima 40 godina, te su ona i njen suprug Ilija zajedno dobili tri kćerke, koje smatraju krunom svoje dugogodišnje ljubavi.

Ono oko čega se svi slažu jeste da bez obzira što je prošlo više od dvadeset godina otkako se pojavila na velikoj sceni, da Marijana i dalje izgleda nevjerovatno dobro, a ne sumnjamo da će se oko toga pogotovo da slože pripadnici muškog spola. Da li se i vi slažete s nama?

Preporučeno
Loading..