Jedna od naših svjetski poznatih manekenki je Ivana Kukrić, koju mnogi smatraju jednom od najatraktivnijih žena na području država bivše Jugoslavije.

Kada je Ivana u pitanju, većina nije upoznata da je sada 37-ogodišnja manekenka bila zapravo vjenčana kuma na prvom vjenčanju Jelene Karleuše, kada se pjevačica udavala za Bojana Karića. Ivana inače od 17. godine radi kao model, pa je tako dosad bila dio nekih svjetskih poznatih kampanja, zahvaljujući kojima se proslavila, ali i obogatila pa tako danas uživa sa svojim suprugom, koji se inače bavi građevinom.

Osim modelinga, Ivana je sebe pronašla i u dizajnu enterijera, pa tako već dugi niz godina živi u Americi, a stalno je na relaciji New York – Los Angeles, iako putuje i na dalje relacije, mada u tome je uvijek uživala, pa joj to nije predstavljalo nikakav problem.

Radila je za neke od najpoznatijih modnih kreatora i brendova, a čak je i u jednoj reklami za maskare upravo Ivana bila ta čije je oči „prisvojila“ Oskarovka Halle Berry. Pravila je reklamu i za Sony Playstation, zatim i za brend C & A, te je nosila i Armanija i Valentina na brojnim revijama.

Kada je riječ o njenom privatnom životu, nikad se nije pretjerano eksponirala na taj način, te se uvijek trudila da se o njoj u medijima samo piše zbog njenih poslovnih uspjeha, kojih je dosad bilo jako puno, a bez ikakve sumnje je da njena karijera još nije gotova, kako i sa svojih 37 godina i dalje izgleda nevjerovatno, oko toga se svi slažu.

Preporučeno
Loading..