Imam 45 godina i živim jedan sasvim porodičan život, da budem preciznija živjela sam. Stalno sam u stanu, jer imam dvoje djece, a muž mi radi po čitav dana tako da ga viđam jako rijetko, a i ono što ga vidim je na par sati i on ode da spava jer ujutru mora rano na posao. Međutim, nakon što sam shvatil da sam zapela u kolo koje ne vodi nikuda i da po čitav dan sjedim u kući, odlučila sam da probam anticelulit masažu koju mi je preporučila komšinica. Zakažem ja sebi termin i sutradan se pojavim u salonu.

Kad ono iznenađenje. Maserka koja je trebala da me “odradi” zapravo je muško. Nemate pojma koliko mi je bilo neprijatno da se skinem pred njim, ali hajde nekako preguram sve to i legnem na sto. Mogu vam reći da je maser prava bombonica. Masaža je tekla savršeno, oboje smo se opustili, smijali se, sve u svemu bilo je zabavno. Moram priznati da mi se dečko svidio, ali rekoh sebi, nije ti oo film, de se ti djevojko smiri. Momak ima 20-tak godina, mogu mu majka biti.

Kad u tom trenutku reče kako nikada nije imao ljepšu klijenticu. Bila sam mnogo zbunjena, nisam se stigla ni zahvaliti. Tako ja dođem kući, kad ono na Facebook-u njegov zahtjev za prijateljstvo. Moram priznati da mi ova pažnja godi, evo već tri mjeseca idem kod njega na masaže i nikad nisam bila sretnija. Malo se brinem za sebe jer ne želim da se zaljubim u njega, a kakva sam ja, sve su veće šanse.

Preporučeno
Loading..