Mi se za danas malo posvećujemo vezama i vezicama, koje se nekada itekako znaju sikomplikovati, pre svega u odnosu na razliku u godinama. Naime, jako je rpijatno biti sa nekim u vezi ko je stariji od vas, a to će pre svega da naglase same žene, koje vole iskustvo kod svojih muškaraca a kako vreme prolazi u većini situacija ta razlika u godinama ipak bude presudna.

Devojke koje su u vezi sa drastično starijim muškarcima, uglavnom budu osuđivane od strane društva, a Suzana V iz Inđije, probala je i puno mlađe, ali i starije muškarce. “Neću da lažem, nisam bila sa jednim tipom od svoje 16. godine, u kog sam bila smrtno zaljubljena – naprotiv, imala sam par ozbiljnih veza. Postoji par razlika između mlađih likova s kojima sam bila i onih starijih. I da, pričam o pravoj vezi, ne o kombinaciji, seksu na jednu noć ili kako se god to zove.”, rekla je Suzana.

Kako ona dalje navodi, kada je imala 25, bila je u vezi i sa muškarcem koji je u tom trenutku imao 40 godina starosti. Međutim, celo mesto ju je prozivalo da je sa njim samo zbog para, jer je nemoguće da devojka zavoli nekoga koji je 15 godina stariji od nje same. ” Bio je uvek dostupan za mene, nije mi pravio ljubomorne scene kada mi neko lajkuje stori, a i svaki problem koji smo imali rešavali smo smirenim razgovorom.

Seks nam je bio prilično dobar, a i kada se ne bismo videli po par dana, nisam razmišljala da li je našao drugu jer „ima potrebe“. Sve u svemu, imali smo jedan zdrav odnos, pun ljubavi i razumevanja.”, naglasila ej Suzana. Ostatak ispovedi pronađite ovde…

 

Preporučeno