Slučaj umorstva Davida Dragičevića još nije riješen a samo rješenje se ne nazire jer se evidentno radi na zataškavanju ovoga slučaja. Naime, kao što je svima poznato upravo to skrivanje počinitelja je i prouzročilo velike banjalučke proteste koji već mjesecima traju u pomenutom gradu.Nedavno je došlo do potpune eskalacije događaja koji su doveli do toga da grupa Pravda za Davida još jače protestuje. Usljed svih događaja nestao je i otac likvidiranog Davida, Davor Dragičević a za njim je raspisana i potjernica. Danas niko ne zna gdje se nalazi Davor.


Naime, Davor je nedavno bio uhapšen kao i Suzana a došlo je i do sukoba građana te policije na Trgu Krajine.

U međuvremenu, pojavile su se tvrdnje da su svi članovi “Pravde za Davida” neki strani plaćenici čiji je cilj da slome Republiku Srpsku.

Međutim, ono što svi zaboravljaju je kako su počeli protesti i zašto – da je čitav otac počeo da sprečava ubistvo svog sina od strane policije, i koji je želeo da vidi odgovorne pred licem pravde.

Lako je koristiti politiku da bi skrenuli pažnju na tu činjenicu – da je mladić (21) brutalno ubijen i da su ga pokušali sakriti.

Trenutno se ne zna, gdje je Davor i mnogo toga se spekuliše – od toga da je u ambasadi Velike Britanije do toga da je i sam likvidiran. U svakom slučaju ostaje nam da vidimo šta će zaista da se dogodi.

Preporučeno
Loading..