U posljednjih nekoliko godina rijaliti programi su postali nevjerovatno gledani na našim prostorima, pa trenutno ih se nekoliko emituje, a ne bi nas čudilo da započne i neki novi, kako je to publici itekako primamljivo i interesatno.

Jedan od najpopularnijih rijaliti programa jeste Zadruga, a prva sezona ovog rijalitija je oborila sve rekorde gledanosti, što su potvrdili i statistički podaci. U toj sezoni su najpopularniji bili Kija Kockar, Sloba Radanović i Luna Đogani, te je ovaj ljubavni trougao donio ogromnu slavu takmičenju. Počela se emitovati i druga sezona Zadruge, koja i dalje uživa istu popularnost.

Ono što publika voli jeste da sluša životne priče javnih ličnosti, te da se na taj način uvjeri da ni u njihovim životima nije sve tako savršeno, bez obzira što se to tako često zna učiniti. Tako je nedavno jedna učesnica Zadruga, Sanja Stanković govorila o najtežoj priči koju je preživjela u svom dosadašnjem životu.

Naime, ona je doslovno kroz suze priznala kako je dugo vremena bila s jednim dečkom, te da ga je voljela svim srcem. Planirali su čak i dijete, kada je ona saznala da je bio zaručen skoro četiri godine, te da je to bilo ono što joj je slomilo srce.

Ni danas ne može o tome da priča ravnodušno, a misli da će proći još puno vremena prije nego će biti sposobna da ništa ne osjeti kada bude pričala o tom dijelu svog života, koji bi najradije da zaboravi, priznala je. Šta vi mislite o rijaliti programima? Rado bismo čuli vaše mišljenje.

Preporučeno
Loading..