Mnogi kada pomisle na Holivud, pomisle da je svim muzičarima i glumcima sve med i mleko, međutim, sve je to jako daleko od stvarnosti i realnosti. Sa slavom svakako da dolazi i jako puno novca, a sa njime dolaze i razni lažni prijatelji, a onda toj zvezdi preostaje da se samo povuče u sebe i da krenu sa konzumacijom alkohola, a u nekim radikalnim slučajevima i korištenjem opojnih supstanci. 

Jako puno slučajeva imamo iz sveta poznatih, koji su na kraju završili neslavno. Neki su totalno propali, neki su bankrotirali pa postali beskućnici, dok imamo i one koji su na kraju digli ruku na sebe, baš kao Kurt Kobejn iz grupe Nirvana, koji je potegao šatgan na sebe u svojoj kući uSijetlu, sada već davne 1993 godine. Mi danas tako govorimo o super popularnom holivudskom glumcu Dejvid Duhovniju. 

On se proslavio 90 godina prošloga veka, kada je odigrao maestralnu ulogu u hit seriji “Tvin piks”. Dejvid je totalno doživeo krah u privatnom životu, jer je verovali ili ne, morao da ide na odvikavanje od sek*a, a samim time, imao je i jako velikih problema sa ženom i sa njihovo dvoje dece. 

“Uspješno je prošao tretman. Uskoro će početi snimati novi film” – rekao je njegov glasnogovornik Stanton Larry Stein. Nedavno je dao i intervju u kojem je opisao kako je to kada si seks*alni ovisnik:“Najveći problem bio je u tome što nisam mogao da odbijem nijednu devojku koja je želela da mi pruži se*sualne usluge. Verujem kako su moji se*sualni apetiti ekstremno rasli zato što sam u vođenju ljubavi video dobar način da pobegnem od stvarnosti i tako zaboravim na sve, pa čak i na sebe”, priznao je glumac jednom prilikom.

Preporučeno