Dragana Mitar, bivša zadrugarka prošla jek roz jako težak period u životu koji je podijelila sa milionima dok je učestvovala u drugoj i trećoj sezoni rijalitija “Zadruga”, a tiče se propalog braka sa Sinišom Dragutinovićem i aferama o kojima je ona javno govorila.

Dakle, Mitrova i Dragutinović su se međusobno tužili po više tačaka, a jedna od tužbi upućena je Siniši zbog njegovog nasilnog upada u njen stan dok je ona bila sa svojim sinom na ljetovanju.

Sada je ona otkrila kako je saznala za upad. Kako je ispričala, njoj je stan pokriven kamerama, a razlog tome, po njenoj priči je zapravo njihovo nasilje. Ona je još dok je živjela sa bivšim mužem u ovom stanu, povezala svoj telefon sa kamerama, tako da kad god bilo ko uđe u stan, ona ima sliku na telefonu, pa je tako i vidjela svog bivšeg muža, a taj klip je dospio i u javnost.

– Te kamere sam instalirala samo iz straha, zbog nasilja – kazala je ona.

Njena ova drama i dalje traje s obzirom da su suđenja tek počela, pa bivše supružnike tek čekaju pravi susreti. Poslije prvog ročišta Dragana nam je kazala da je jako razočarana, zbog toga što je sudija bolesna pa se zbog toga ročište nije ni održalo.

Poslije toga, Dragana je otkrila da prati četvrtu sezonu Zadruge u kojoj se nalaze Nenad Aleksić i Vladimir Tomović sa kojima je imala nešto u proteklim sezonama, pa je tako prokomentarisala aktualne zadrugare.

– Tomović mi se stvarno gadi – kazala je ona, a onda otkrila da zna sve o aferi Marka Janjuševića i Maje Marinković koja joj je najbolja prijateljica.

Preporučeno