Kada je riječ o rijaliti učesnicima na našem prostoru, činjenica je da popularnost koju dobiju učešćem u ovakvim programima, one jako često znaju da iskoriste tako što pronađu partnere koji im kasnije mogu da pruže lagodan život. Baš to se desilo i bivšoj zadrugarki, Dariji Stević, koja je nedavno otkrila za Pink.rs da se uskoro udaje i to ni manje ni više nego za jednog milionera iz Dubaija.

Dariju su domaći mediji često povezivali sa manekenom Tomom Panićem, ali kada su se njih dvoje našli zajedno u drugoj sezoni „Zadruge“, često su se prozivali međusobno i ulazili u sukobe, pa je očigledno da su to bile samo glasine. Ona je sada otkrila da se prije par godina upoznala sa jednim naočitim muškarcem iz Dubaija na svadbi njihovih zajedničkih prijatelja, a ubrzo poslije toga su počeli da se čuju i da budu u kontaktu.

Ona je kasnije otišla u Dubai na odmor, a on je insistirao da je izvede na večeru, a poslije toga je sve i počelo. Počela je sve češće da odlazi tamo zbog posla, a i njen partner je stalno dolazio u Beograd kada pak Darija nije mogla da odgodi svoje obaveze da bi mogli i tad da se vide.

Odlučili su da će imati dva vjenčanja, te dok će na prvom, na Baliju s njima da budu samo kumovi, kasnije će da imaju veliko svadbeno veselje u Dubaiju. Samim tim će joj trebati i dvije vjenčanice, jedna elegantna i jedna za plažu, a još nije nijednu pronašla.

Preporučeno
Loading..